Trade Support

Job description

De baan 

Ondersteuning van onze traders en beheer orderportefeuille.

 

De beleving

Een coördinerende functie waarin mensen op jouw organisatorische skills vertrouwen. Je werkt in een stimulerende, internationale commerciële omgeving. Een paar steekwoorden: informeel, no-nonsense, toekomstgericht, focus op ontwikkeling en succes. Echt een plek waar je je werk met plezier doet. Hier komen jouw kwaliteiten tot hun recht.

 

Over West Coast Supply Group

Wij zijn West Coast Supply Group. Een vooraanstaande internationale handelsonderneming in de dynamische wereld van FMCG en sportartikelen. We werken uitsluitend met bekende A-merken en hebben meer dan 40 jaar ervaring in het vervullen van de logistieke behoeften van klanten en leveranciers wereldwijd. Ons kantoor in Leiden telt ruim 120 medewerkers: een jong team met niet minder dan 20 verschillende nationaliteiten. Al bijna net zo divers als de klanten die we in meer dan 75 landen bedienen.

 

Ons doel is de top. Onze uitgebreide kennis van de markt, ons logistieke netwerk, hightech warehouses, concurrerende prijzen en voorwaarden, en uitstekende service en kwaliteit zorgen dat we waarmaken wat we beloven. We geloven in het opbouwen van een waardevolle, langdurige samenwerking met leveranciers, producenten en klanten. We geloven dat resultaat telt. Maar het meest geloven we in onze mensen.

 

Jij zorgt dat alles gesmeerd gaat

Als trade support medewerker zorg je dat alles op rolletjes loopt. Je bent onderdeel van een hecht team dat de traders ondersteunt, je beheert de orderportefeuille en maakt uitleverrapportages. Daarnaast begeleid je het in- en verkoopproces en verwerk je verkooporders. De interne en externe logistieke processen verlopen door jouw inzet vlekkeloos: je plant en regelt internationale transporten en verzorgt de communicatie met klanten en leveranciers. Moeiteloos schakel je tussen de uitdagende en gevarieerde werkzaamheden.

Requirements

Ben jij dit?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt minstens 1 tot 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je spreekt en schijft vloeiend Nederlands en Engels. Beheers je een derde taal? Een dikke plus;
  • Je beheerst Microsoft Office tot in de puntjes. Nog een pluspunt voor jou als je Microsoft Dynamics Navision beheerst;
  • Je bent een echte pro: flexibel, doortastend, accuraat en proactief;
  • Je denkt mee met klanten en je team. Samen ga je voor oplossingen en resultaat;
  • Natuurlijk beschik je over goede communicatieve en sociale skills.

Ons aanbod

Uitdaging, variatie en veel verantwoordelijkheid binnen een snelgroeiende, internationaal opererende organisatie die groot durft te denken. Initiatief wordt zeer gewaardeerd. We zijn harde werkers, maar maken graag tijd voor de gezamenlijke lunch in ons eigen restaurant of een drankje in de inpandige bar. Ook organiseren we leuke teamuitjes en onze feesten zijn ronduit legendarisch. Het salaris is afhankelijk van je ervaring. Maar je kunt er zonder meer van uitgaan dat de beloning passend is. Met zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een ruime reiskostenvergoeding en pensioenregeling. 


Klinkt dit goed? 

Denk jij dat je bij ons op je plek bent? Solliciteer via de 'apply' knop! 

Meer informatie over onze privacy statement kan je vinden op de volgende pagina: http://jobs.westcoastsupplygroup.com/privacy-policy