Internship - Trade Support

Job description

De stage

Ter ondersteuning van onze trade support en traders.

 

De beleving

Een mooie stage waarin jij gaat leren om je organisatorische skills verder te ontwikkelen. Je zal stage gaan lopen in een stimulerende, internationale commerciële omgeving. Een paar steekwoorden: informeel, no-nonsense, toekomstgericht, focus op ontwikkeling en succes. Echt een plek waar je je stage met plezier doet. Hier komen jouw kwaliteiten tot hun recht.

 

Over West Coast Supply Group

Wij zijn West Coast Supply Group. Een vooraanstaande internationale handelsonderneming in de dynamische wereld van FMCG en sportartikelen. We werken uitsluitend met bekende A-merken en hebben meer dan 40 jaar ervaring in het vervullen van de logistieke behoeften van klanten en leveranciers wereldwijd. Ons kantoor in Leiden telt ruim 120 medewerkers: een jong team met niet minder dan 20 verschillende nationaliteiten. Al bijna net zo divers als de klanten die we in meer dan 75 landen bedienen.

 

Ons doel is de top. Onze uitgebreide kennis van de markt, ons logistieke netwerk, hightech warehouses, concurrerende prijzen en voorwaarden, en uitstekende service en kwaliteit zorgen dat we waarmaken wat we beloven. We geloven in het opbouwen van een waardevolle, langdurige samenwerking met leveranciers, producenten en klanten. We geloven dat resultaat telt. Maar het meest geloven we in onze mensen.

Requirements

Jij zorgt dat alles gesmeerd gaat

Als stagiair(e) trade support zorg je dat alles op rolletjes loopt. Je bent onderdeel van een hecht team dat de traders ondersteunt, je leert hoe je de orderportefeuille beheert en hoe je uitleverrapportages maakt. Daarnaast ga je ook leren hoe je het verkoopproces en verkooporders kan begeleiden. Kortom; genoeg te leren en te zien!

 

Ben jij dit?

  • Je bent bezig met een logistieke MBO of HBO opleiding;  
  • Je bent 32 uur per week beschikbaar voor minimaal 4 maanden;
  • Je spreekt en schijft vloeiend Nederlands en Engels. Beheers je een derde taal? Een dikke plus;
  • Je bent een echte pro: flexibel, doortastend, accuraat en proactief;
  • Je denkt mee met je team. Samen ga je voor oplossingen en resultaat;
  • Natuurlijk beschik je over goede communicatieve en sociale skills.

Ons aanbod

Uitdaging, variatie en veel verantwoordelijkheid binnen een snelgroeiende, internationaal opererende organisatie die groot durft te denken. Initiatief wordt zeer gewaardeerd. We zijn harde werkers, maar maken graag tijd voor de gezamenlijke lunch in ons eigen restaurant of een drankje in de inpandige bar. Ook organiseren we leuke teamuitjes en onze feesten zijn ronduit legendarisch. Ook krijg je een stagevergoeding afhankelijk van je opleidingsniveau. Maar je kunt er zonder meer van uitgaan dat de beloning passend is.

 

Klinkt dit goed? 

Denk jij dat je bij ons op je plek bent? Solliciteer via de 'apply' knop of contacteer Hanneke Hazewinkel, Talent Acquisition Specialist via email op hanneke.hazewinkel@westcoastsupplygroup.com! 


Meer informatie over onze privacy statement kan je vinden op de volgende pagina: http://jobs.westcoastsupplygroup.com/privacy-policy