Internship - Trade Support

Job description

Ben je klaar om te werken voor een toonaangevend internationaal trading house en mee te bouwen aan ons succes? Ben jij de stagiair die wil werken met A-merk FMCG merken? Dan passen wij perfect bij je! Word onze nieuwe stagiair en doe wat praktische ervaring op in dit vakgebied.

 


Requirements

De beleving

Een mooie stage waarin jij gaat leren om je organisatorische skills verder te ontwikkelen. Je zal stage gaan lopen in een stimulerende, internationale commerciële omgeving. Een paar steekwoorden: informeel, no-nonsense, toekomstgericht, focus op ontwikkeling en succes. Echt een plek waar je je stage met plezier doet. Hier komen jouw kwaliteiten tot hun recht.


Jij zorgt dat alles gesmeerd gaat

Als stagiair(e) trade support zul je hetzelfde inwerktraject doorlopen als een echte trade support medewerker. Met als doel om je zo veel mogelijk te leren.

Als stagiair(e) trade support zorg je dat alles op rolletjes loopt. Je bent onderdeel van een hecht team dat de traders ondersteunt. Je leert hoe je de orderportefeuille beheert met alles wat daarbij komt kijken zoals:

  • Klanten ondersteunen met het uitleveren van hun orders en beantwoorden van vragen.
  • Coördineren van repack orders.
  • Schakelen met Finance en Treasury over de betaling en facturatie.
  • Registreren van nieuwe klanten en leveranciers.


 

Ben jij dit?

  • Je bent bezig met een logistieke MBO of HBO opleiding;  
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar voor minimaal 4 maanden;
  • Je spreekt en schijft vloeiend Nederlands en Engels. Beheers je een derde taal? Een dikke plus;
  • Je bent een echte pro: flexibel, doortastend, accuraat en proactief;
  • Je denkt mee met je team. Samen ga je voor oplossingen en resultaat;
  • Natuurlijk beschik je over goede communicatieve en sociale skills


Van ons, voor jou

Je wordt onderdeel van een organisatie in volle groei.
Vrijheid en verantwoordelijkheid vormen de kern van onze bedrijfscultuur.
Interessante ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.
Wij bieden je een geweldige ervaring en veel mogelijkheden om te leren en te ontwikkelen!
Een spannende en uitdagende stage in een ambitieus, dynamisch en jong team.
Een internationale en meertalige omgeving.
Een open organisatiestructuur waar eigen initiatief zeer gewaardeerd wordt.
Betaalde stage!
Zeer goede werksfeer

 

Waarom West Coast Supply Group?

West Coast Supply Group groeit en we bieden je de mogelijkheid om met ons mee te groeien! Bij West Coast Supply Group hebben we meer dan 40 jaar ervaring als een toonaangevende groothandel in premium branded fast moving consumer goods (FMCG's) wereldwijd. Wij zijn gevestigd in Nederland en actief in meer dan 75 landen. Ons internationale en ambitieuze team van 20+ nationaliteiten is afgestemd op de behoeften van elke specifieke markt. We doen altijd ons best om de beste opties voor onze klanten te vinden. Bij het zakendoen en bij ons teamwerk laten we ons leiden door onze kernwaarden. In de grote Nederlandse traditie van betrouwbaar en efficiënt handelen, streven wij ernaar onze uitgebreide marktkennis, slim logistiek netwerk en hightech magazijnen voortdurend te verbeteren. Ons doel is om het allerbeste te bieden als het gaat om logistiek, prijsstelling, voorwaarden, service en kwaliteit.
Door de jaren heen hebben we een sterke reputatie opgebouwd en langdurige relaties opgebouwd met leveranciers, fabrikanten en klanten in een breed portfolio van merken binnen de sectoren van:

• Personal & Home Care • Beauty • Foods • Sports & Fashion • Health


Klinkt dit goed?

Denk jij dat je bij ons op je plek bent? Solliciteer via de 'apply' knop of contacteer Alexandra Pinkasova, HR Officer via email op alexandra.pinkasova@westcoastsupplygroup.com!

Meer informatie over onze privacy statement kan je vinden op de volgende pagina: http://jobs.westcoastsupplygroup.com/privacy-policy