Junior Value Added Services Support Medewerker

Job description

De baan 

Het doel is het correct verwerken en begeleiden van repack orders zodat het soepel en foutloos doorloopt  naar de volgende stap in het order proces. Je bent mede verantwoordelijk voor het orderboek, dit houdt in dat je overzicht houdt in alle repack orders en de communicatie met je front en backoffice collega’s van de verschillende divisies. Daarnaast  heb je contact met de verschillende repackers om alle orders goed te laten verlopen. Je bent een centraal figuur in het veld van commerciële klanten, DC, vervoerder en repackers.

 

De beleving

Met jouw kennis en ervaring heb je een pro actieve rol in het signaleren van problemen in het inkoop en verkoopproces. Je  weet dit zelf op te lossen of aan te geven bij een Trader zodat zij een oplossing kunnen vinden met de klant/leverancier. Daarnaast werk je in een stimulerende en internationale commerciële omgeving. Een paar steekwoorden: informeel, no-nonsense, toekomstgericht, focus op ontwikkeling en succes. Hier komen jouw kwaliteiten tot hun recht.

 

Wat ga je doen?

De orderprocessen binnen de WCSG zijn gestandaardiseerd. Voor orders met een specifieke afwikkeling – zoals stickeren van producten, – zijn aparte kennis desk aanwezig. VAS (Value Added Services) is op dit moment verantwoordelijk voor het repacken van producten. Denk hierbij om het ompakken of stickeren van artikelen.

 

Als VAS Support medewerker ben je verantwoordelijk voor:

 • Het beheer van de VAS orderdatabase;
 • De controle op de facturen;
 • Alle afspraken juist in de order staan;
 • De juiste vertaling op de stickers;
 • De controle op de voorraad;

Een correcte verwerking van de administratie van de orders.

 

Over West Coast Supply Group

Wij zijn West Coast Supply Group. Een vooraanstaande internationale handelsonderneming in de dynamische wereld van FMCG en sportartikelen. We werken uitsluitend met bekende A-merken en hebben meer dan 40 jaar ervaring in het vervullen van de logistieke behoeften van klanten en leveranciers wereldwijd. Ons kantoor in Leiden telt ruim 130 medewerkers: een jong team met niet minder dan 20 verschillende nationaliteiten. Al bijna net zo divers als de klanten die we in meer dan 75 landen bedienen.

 

Ons doel is de top. Onze uitgebreide kennis van de markt, ons logistieke netwerk, hightech warehouses, concurrerende prijzen en voorwaarden, en uitstekende service en kwaliteit zorgen dat we waarmaken wat we beloven. We geloven in het opbouwen van een waardevolle, langdurige samenwerking met leveranciers, producenten en klanten. We geloven dat resultaat telt. Maar het meest geloven we in onze mensen.

Requirements

Ben jij dit?

 • Je hebt een afgeronde logistieke MBO+ opleiding; 
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring;
 • Ervaring met logistieke processen en documenten;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels ( een extra taal is een pre);
 • Je hebt een proactief en extravert karakter en komt zelf met nieuwe ideeën;
 • Je bent een teamplayer en in staat om onder druk te presteren.

Ons aanbod

Uitdaging, variatie en veel verantwoordelijkheid binnen een snelgroeiende, internationaal opererende organisatie die groot durft te denken. Initiatief wordt zeer gewaardeerd. We zijn harde werkers, maar maken graag tijd voor de gezamenlijke lunch in ons eigen restaurant of een drankje in de inpandige bar. Ook organiseren we leuke teamuitjes en onze feesten zijn ronduit legendarisch. Het salaris is afhankelijk van je ervaring. Maar je kunt er zonder meer van uitgaan dat de beloning passend is. Met zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een ruime reiskostenvergoeding en pensioenregeling. 


Klinkt dit goed? 

Denk jij dat je bij ons op je plek bent? Solliciteer via de 'apply' knop! 

Meer informatie over onze privacy statement kan je vinden op de volgende pagina: http://jobs.westcoastsupplygroup.com/privacy-policy